Nieuws

Onze fotoalbums staan op  | Youtube kanaal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Succesvolle 4e editie Zuidwest Friesland On Stage

23509428_1520907244645065_5364656246770676265_o

geplaatst op dinsdag 5 december 2017

De kop is eraf, de 1e editie van dit schooljaar was op 7 november jl. in Zuidwest Friesland. Voor hen alweer de 4e succesvolle editie op rij. Stella van Gent, wethouder Onderwijs opende het Beroepenfeest en het dankwoord aan alle deelnemers, vrijwilligers en de organisatie werd verzorgd door Sixtus Haverkamp, rector RSG Magister Alvinus.

Lees meer

BOVAG helpt ook onze leerlingen op weg

artikel BOVAG

geplaatst op dinsdag 5 december 2017

Innovam en Opleidings- en Ontwikkelingsfonds OOMT, onze landelijke partners, hebben BOVAG getipt een artikel te publiceren in hun maandelijkse BOVAG krant. Aangezien bedrijfstakken zoals de mobiliteitsbranche staan te springen om nieuw talent doet BOVAG, hun leden, via deze weg een oproep mee te doen aan VMBO On Stage. Deelname is een mooie manier om in contact te komen met dé vakkanjers van de toekomst, hen te enthousiasmeren voor deze sector en te helpen bij hun beroepsoriëntatie. Klik hier om het artikel te lezen op pagina 22 en 23.

Voorbereiding ouders en mentoren

IMG_8804

geplaatst op vrijdag 27 oktober 2017

In deze periode vinden in alle regio's de workshops voor docenten plaats. Onder leiding van Marinka Kuijpers en Nard Kronenberg wordt de verbinding gemaakt tussen VMBO On Stage en LOB. Ook worden de ouders betrokken door de projectleiders oa middels presentaties op ouderavonden.  On Stage is, door voorbereidende activiteiten gedurende het schooljaar, veel meer dan de dag van het Beroepenfeest en werkbezoeken op de Doe Dag. Het is tevens een praktisch en concreet instrument om met jongeren in gesprek te gaan over hun toekomstdromen met voorbereiding, reflectie en follow up. 

Lees meer

DJ’s GLOWINTHEDARK luiden On Stage seizoen in

glow in the dark

geplaatst op woensdag 20 september 2017

Vanaf 18 september worden de 63 VMBO On Stage-scholen in Nederland bezocht door het bekende DJ/producers duo GLOW IN THE DARK.  Zij verrassen de jongeren met hun tour ter promotie van het nieuwe album LITUATIE 2 waar zij met verschillende andere artiesten hebben samengewerkt. Het is de start voor weer een nieuw On Stage-jaar, waarin vmbo-leerlingen zich duurzaam voorbereiden op hun toekomst; ze maken op unieke wijze kennis met de praktijk van vele beroepen en beroepsbeoefenaren.

 

Lees meer

Sectorinstituut Transport en Logistiek landelijk partner

logo stl

geplaatst op vrijdag 15 september 2017

Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) is landelijk partner geworden! Daar zijn we blij mee want het STL vertegenwoordigt een mooie, veelzijdige en kansrijke sector voor jongeren. 

Lees meer

© On Stage 2017 | algemene voorwaarden

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.