Organisatie

De Beroepenfeesten voor het VMBO van Onderwijs On Stage worden in meerdere steden gerealiseerd. Hoogeveen maakt daar deel van uit. Zie ook www.onderwijsonstage.nl. Onze financiële ondersteuners, sponsors en participanten publiceren wij op pagina Deelnemers en op pagina Vrienden.
 
INITIATIEFNEMERS VAN VMBO HOOGEVEEN ON STAGE: RSG Wolfsbos, Roelof van Echten College,  gemeente Hoogeveen, Alfa-college, Rotary Hoogeveen en Rotary Hoogeveen De Wolden. 
 


 
 
Projectleiding: Esther Aarse | 06-1013 3801 | mail@hoogeveenonstage.nl
 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente.
Gea Weerts, gemeente De Wolden Hoogeveen
Klaas Kroezen en Aard Ekkel, Roelof van Echten College
Petra Hummel, RSG Wolfsbos
Hetty Luppes-Hup, Alfa college
Gerrit Koele en Henk Breider, Rotary Hoogeveen
Jan van Goor en Joost van der Laar, Rotary Hoogeveen De Wolden
Sent Waninge, Hoogeveens Ondernemers Collectief (HOC)
Annet Plaizier
Lisa Janssen
 
​​Deelnemende scholen
 

Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op!


Bedenker en landelijke coördinatie Onderwijs On Stage: Corine Korrel. Het concept van On Stage®, alsmede visueel ontwerp en teksten© van website, drukwerk, materialen, documenten, downloads en promotiemiddelen zijn auteursrechtelijk beschermd, ontwikkeld door en eigendom van Projecthuys. Zonder toestemming van de concepteigenaar is het niet toegestaan het geheel of onderdelen ervan te kopiëren en/of te wijzigen, noch (door anderen) voor andere doeleinden gebruikt of elders toegepast worden onder een andere naam. Deze voorwaarden gelden ook bij verworven gebruiksrecht.  "Onderwijs On Stage" is gedeponeerd en beschermd met copyright.

 

© On Stage 2017 | algemene voorwaarden

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.