Nieuws

Onze fotoalbums staan op  | Youtube kanaal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

DJ’s GLOWINTHEDARK luiden On Stage seizoen in

glow in the dark

geplaatst op maandag 18 september 2017

Vanaf 18 september worden de 63 VMBO On Stage-scholen in Nederland verwend door het bekende DJ/producers duo GLOW IN THE DARK.  Zij verrassen de jongeren met hun tour ter promotie van het nieuwe album LITUATIE 2 waar zij met verschillende andere artiesten hebben samengewerkt. Het is de start voor weer een nieuw On Stage-jaar, waarin vmbo-leerlingen zich duurzaam voorbereiden op hun toekomst; ze maken op unieke wijze kennis met de praktijk van vele beroepen en beroepsbeoefenaren.

 

Lees meer

Sectorinstituut Transport en Logistiek landelijk partner

logo stl

geplaatst op vrijdag 15 september 2017

Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) is landelijk partner geworden! Daar zijn we blij mee want het STL vertegenwoordigt een mooie, veelzijdige en kansrijke sector voor jongeren. 

Lees meer

We zijn weer begonnen!

RH160119-226

geplaatst op maandag 11 september 2017

In alle regio's is de (school)vakantie voorbij.... de jongeren vinden dat uiteraard jammer. Wij niet! Want overal kunnen we weer beginnen met allerlei (voorbereidende) activiteiten voor de Beroepenfeesten.

Lees meer

Afsluiting schooljaar 2016-2017

groepsfoto

geplaatst op maandag 26 juni 2017

Ter afsluiting van dit 'On Stage seizoen' was op donderdag 22 juni 2017 de tiende projectleidersdag. Na de introductie van 'oude' en nieuwe projectleiders, keken we met veel plezier terug op een mooi jubileumjaar waarin alle Beroepenfeesten weer succesvol zijn gerealiseerd. Joeri Schoemaker, Nederlands Kampioen PItchen, gaf een workshop over effectief pitchen. Volgend schooljaar mogen we uitbreiden met weer drie nieuwe regio's. Ondanks de geografische afstanden, af en toe wisseling van projectleiders en (inherent aan het project) vaak solistisch werken lukt het ons toch om een hechte groep te zijn die veel met elkaar delen, elkaar inspireren en elkaar succes gunnen. Op zo'n sfeer mogen we trots zijn! Alle projectleiders hebben hun On Stage's afgerond en zijn achter de schermen al bezig met de opstart voor de nieuwe edities. En we hebben er nu al zin in! Dank aan iedereen voor een prachtig jubileumjaar en we wensen u allen een mooie  en veilige zomer(vakantie).

 

Lees meer

Alle Beroepenfeesten geslaagd!

buitenkant Weert On Stage

geplaatst op woensdag 12 april 2017

Op 11 april was in Weert het laatste Beroepenfeest van dit schooljaar. Altijd weer jammer als ze allemaal zijn geweest.... We zijn erg trots op hoe de jongeren het hebben gedaan, hoe ze zichzelf voorstelden, in gesprek gingen, vragen stelden en er serieus en gemotiveerd mee omgingen.  

Lees meer

© On Stage 2016 | algemene voorwaarden

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.